TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Kapaklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kapaklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

CUMHURİYET MAH. PINAR BUL. KÜLTÜR SARAYI NO 46 İÇ KAPI NO 3 KAPAKLI / TEKİRDAĞ
Vizyon
‘’Eğitimde feda edilecek fert yoktur.’’ Düşüncesinden hareketle, öğrencilerin temel farklılıklarına göre eğitim alabilecekleri ortamlara yerleştirmek için çalışan, ilçemizdeki tüm okul ve kurumlarda Rehberlik ve Psikolojik Danışma hizmetlerinin en üst düzeyde sunulduğu önder bir merkez olmak.
Misyon
Hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesi ile başlar anlayışını benimsemiş, yeniliklere açık paylaşımcı ve güler yüzlü kadrosuyla, sürekli değişen günümüz dünyasında eğitimin ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetlerini etkin hale getirip, kendisi ile barışık, Hayat Boyu Öğrenen verimli insan profilini yakalamak ve bu etkinliklerden hizmet alanımızda olan insan kaynaklarının yararlanmasını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :
Kurumumuz Kapaklı ilçe merkezindedir.