TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Kapaklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil VARDI kurumumuzu ziyaret ettiler.

Ock

Kapaklı Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından Saray İlçesi hizmet bölgemizdeki 1,2,3. Sınıf öğretmenlerine 2023-2024 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme İşlemleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ara

Psikolojik Danışman Esra ERBİLGİN tarafından Rehberlik ve Araştırma Merkezi hizmet bölgemizdeki rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara " Okulda Bağımlılığa Müdahale Eğitimi (OBM)" eğitimi verilmiştir.

Ara

"2023-2024 YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME KILAVUZU" YAYIMLANDI

Ara

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisleri ziyaretlerimize Saray ilçesindeki okullarımızla başladık.

Ara

Uzm.Psikolojik Danışman Eda ZENGİNAL tarafından Rehberlik ve Araştırma Merkezi hizmet bölgemizdeki rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara "Çocuk Koruma Kanunu Danışmanlık Tedbiri Kararları Uygulayıcı Yetiştirme Kursu"  eğitimi verilmiştir.

Ara

Eşit bireyler olarak yaşadığımız, engelsiz bir dünya dileğiyle ...

Kas

Bilim ve sanat merkezlerinde görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanların sunmuş oldukları hizmetlerin niteliğini arttırmak ve rehberlik servislerinde yürütülen çalışmaların standartlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Kılavuzu hazırlandı.